Reittilentojen aikataulut

Katso Finnair Cargon ajantasaiset lentoaikataulut.

Katso aikataulut

Nopea pohjoinen rahtireitti Euroopan ja Aasian välillä

Finnair Cargon laaja verkosto yhdistää 19 kaupunkia Aasiassa ja 4 Pohjois-Amerikassa yli 80 kohteeseen Euroopassa.

Viimeisimmät uutiset

Protective equipment airlifted to Finland

At the height of the pandemic crisis, Finland was supplied with critically important protective equipment quickly and reliably via the combined efforts of Finnair and the National Emergency Supply Agency.

Lue lisää

Behind the scenes: A330 modifications

This spring has been unusual for Finnair Cargo with Covid-19 impacting all sides of business. As the passenger traffic nearly stopped for a few months, it initiated a challenge for us at the cargo side: how can we keep our business going?

Lue lisää

Finnair cargo

Finnair Cargo on yksi suurimmista lentorahtia kuljettavista verkostolentoyhtiöistä Pohjois-Euroopan ja Baltian alueella. Finnair lentää lyhyttä pohjoista reittiä Euroopan ja Aasian välillä ja on erikoistunut kuljettamaan rahtia, joka vaatii lämpötilakontrolloitua kuljetusta. Finnair Cargo on avannut vuonna 2018 Helsinki-Vantaan lentoaseman yhteyteen Euroopan moderneimman rahtiterminaalin, Coolin, joka tukee tavoitetta uudistaa rahtiliiketoimintaa digitaalisoinnin avulla. Vuonna 2019 Finnair Cargon liikevaihto kasvoi 2,4 % 212 miljoonaan euroon. Yhtiö lensi päivittäin noin 800 tonnia rahtia, josta yli 100 tonnia on erikoisolosuhteita vaativia tuotteita.

Finnair on investoinut merkittävästi teknologiaan tavoitteenaan parantaa kuljetusketjun tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä. Helsingin Cool-terminaali hyödyntää esimerkiksi robotiikkaa ja varastoautomaatioälykkyyttä, sekä on muokkaamassa perinteikästä toimialaa kohti paperitonta, dataohjautuvaa tulevaisuutta. Internet-seurantajärjestelmä, joka toimittaa reaaliaikaista tietoa Helsingin valvontakeskukseen, osoittaa jokaisen kuorma-auton, lentokoneen ja lähetyksen sijainnin. Se näyttää saapumisajat ja jatkokuljetukset sekä tulevaisuudessa myös tarkkailee lastin lämpötilaa matkan ajan.

Finnair Cargo hyödyntää Finnair-konsernin Aasian strategiaa ja on erikoistunut Euroopan ja Aasian väliseen lentorahtiliikenteeseen. Helsingistä on muodostunut tärkeä Eurooppa–Aasia-liikenteen solmukohta, ja suurin osa Aasiasta tulevasta tuontiliikenteestä jatkaa muualle Eurooppaan.