Reittilentojen aikataulut

Katso Finnair Cargon ajantasaiset lentoaikataulut.

Katso aikataulut

Lähde 360° kierrokselle Euroopan nykyaikaisimpaan rahtiterminaaliin

Tutustu ultramodernin COOL-rahtiterminaalin toimintaan, missä pohjoismainen tehokkuus on viritetty huippuunsa.

Nopea pohjoinen rahtireitti Euroopan ja Aasian välillä

Finnair Cargon laaja verkosto yhdistää 19 kaupunkia Aasiassa ja 4 Pohjois-Amerikassa yli 80 kohteeseen Euroopassa.

Viimeisimmät uutiset

Finnair Cargo facilities ready for distribution of Covid-19 vaccines

In 2018, Finnair Cargo constructed the most modern air cargo terminal in Europe, designed for excellence in transporting temperature-controlled products. As IATA stated, ‘Safely delivering COVID-19 vaccines will be the mission of the century for the global air cargo industry’.

Lue lisää

Protective equipment airlifted to Finland

At the height of the pandemic crisis, Finland was supplied with critically important protective equipment quickly and reliably via the combined efforts of Finnair and the National Emergency Supply Agency.

Lue lisää

Finnair cargo

Finnair Cargo on yksi suurimmista lentorahtia kuljettavista verkostolentoyhtiöistä Pohjois-Euroopan ja Baltian alueella. Finnair lentää lyhyttä pohjoista reittiä Euroopan ja Aasian välillä ja on erikoistunut kuljettamaan rahtia, joka vaatii lämpötilakontrolloitua kuljetusta. Finnair Cargo on avannut vuonna 2018 Helsinki-Vantaan lentoaseman yhteyteen Euroopan moderneimman rahtiterminaalin, Coolin, joka tukee tavoitetta uudistaa rahtiliiketoimintaa digitaalisoinnin avulla. Vuonna 2019 Finnair Cargon liikevaihto kasvoi 2,4 % 212 miljoonaan euroon. Yhtiö lensi päivittäin noin 800 tonnia rahtia, josta yli 100 tonnia on erikoisolosuhteita vaativia tuotteita.

Finnair on investoinut merkittävästi teknologiaan tavoitteenaan parantaa kuljetusketjun tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä. Helsingin Cool-terminaali hyödyntää esimerkiksi robotiikkaa ja varastoautomaatioälykkyyttä, sekä on muokkaamassa perinteikästä toimialaa kohti paperitonta, dataohjautuvaa tulevaisuutta. Internet-seurantajärjestelmä, joka toimittaa reaaliaikaista tietoa Helsingin valvontakeskukseen, osoittaa jokaisen kuorma-auton, lentokoneen ja lähetyksen sijainnin. Se näyttää saapumisajat ja jatkokuljetukset sekä tulevaisuudessa myös tarkkailee lastin lämpötilaa matkan ajan.

Finnair Cargo hyödyntää Finnair-konsernin Aasian strategiaa ja on erikoistunut Euroopan ja Aasian väliseen lentorahtiliikenteeseen. Helsingistä on muodostunut tärkeä Eurooppa–Aasia-liikenteen solmukohta, ja suurin osa Aasiasta tulevasta tuontiliikenteestä jatkaa muualle Eurooppaan.